
30 Min
·
6 ingrediencí
·
2 bochníky

Maškrtnica
Vinohradský pšeničný kváskový chléb
Jednoduchý a chutný bílý chléb s vysokým podílem pšenice, který je nasládlý a nadýchaný. Ideální k snídani nebo jako příloha k omáčkám.
Ingredience
- 340 g pšeničný kvásek
- 720 g hladká pšeničná mouka
- 100 g žitná celozrnná mouka
- 400 g voda
- 18 g sůl
- 340 g uvařené brambory
Zobrazit kroky receptu na původním webu
Klíčová slova
Mohlo by se Vám líbit

Bolo do caco (kah-ko)

Kitchenette
50 Min

Izolační bramborový chléb z poliše (minimum droždí)

Maškrtnica
100 Min

Bramborový pšenično-špaldový chléb z Herbáře

Maškrtnica
120 Min

Chicagský kváskový chléb

Maškrtnica
57 Min

Špaldovo-pšeničný celozrnný chléb

Maškrtnica
330 Min

Loupáky – makovky

Zápisník pana Cuketky
110 Min